Bonmedico Wedge - sedací klín z paměťové pěny

Dostupnost Skladem
Kód: 0-BNS
1 440 Kč 1 190 Kč bez DPH
Bonmedico Wedge - sedací klín z paměťové pěny

Bonmedico Wedge je sedací polštář s ergonomickým klínovým tvarem, který odlehčuje páteř s kostrčí a současně podporuje držení těla při sezení.

Příjemný komfort zajišťuje kvalitní a přizpůsobitelná paměťová pěna - Visco gel. Obzvlášť kdo hodně v sedě pracuje si všimne uklidňujícího účinku.

Nejen v kanceláři, ale také na dlouhých cestách autem je sedací polštář ideálním společníkem pro uvolněnou jízdu.

Potah lze jednoduše odstranit pomocí zipu a prát při 30 stupních.

Všechny materiály jsou kompletně bez škodlivých látek. 

  • zvýšení pohody: Bonmedico sedák má ortopedicky klínový tvar a přispívá ke zlepšení držení těla. Odlehčuje páteří a kostrči. Využijte klínové podsedáky jako polštáře na sezení v kanceláři nebo autě a užíjte si uvolnění při sezení.
  • komfort sezení: tvrdé sedací plochy způsobují nepohodlné sezení a způsobují bolesti – Wedge podsedák od Bonmedico to vše změní. Sedací klínový podsedák využívá speciální paměťovou VISCO pěnu. Tento materiál se přizpůsobí tělů, dokonale sedí a zajišťuje výjimečný sedací zážitek. Gel klínové polštář pomáhá a zlepšuje držení těla.
  • univerzální: Použití vašeho Bonmedico Wedge sedáku se žádné meze nekladou. Nasaďte ho vždy tam, kde a jak dlouho chcete. Tak se např. výborně hodí jako klínový polštář pro kancelářská židle, posedu v autě, autobusu či jiných dopravních prostředích.
  • smartes design: Protiskluzové nopky zajišťují, že sedací polštář na kancelářské židli nebo jiných hladkých površích spolehlivě drží. Díky integrovanému držadlu je polštář snadno přenositelný, např. pro použití jako jóga sedací polštář, podložka v autě nebo např. na zahradní lavici.
  • hygiena: klínový polštář se dodává v praktické tašce.  Klínový povlak na polštáři lze pomocí zipu rychle a jednoduše sundat. Tento materiál je velmi odolný a může tak např. delší dobu používat jako sedací klínové polštáře v autě. Znečištěný potah lze jednoduše prát při 30 stupních. Všechny materiály jsou bez škodlivých látek.
  • rozměry: Klínový podsedák má rozměry 41 cm x 39 cm x 9 cm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravotní, ergonomické i ortopedické podsedáky na židli, auta a cestování
Výrobce: Bonmedico

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

mosh set zdravotni sedak bederni operka
1 175 Kč bez DPH
1 422 Kč
Kód: MSH-ERG-SET1
VitaSeat Prestige Enigma - pěnový ergonomický podsedák  velmi kvalitní potah
Akce
Kód: 1-AD3-EN
vitaseat melange zdravotni sedak
695 Kč bez DPH
841 Kč
Kód: 1-AD6
VitaSeat Prestige červený - pěnový ergonomický podsedák  velmi kvalitní potah
750 Kč bez DPH
908 Kč
Kód: 1-AD-6